Rólunk

Dörgő Zsuzsi
művészetterapeuta, fotográfus

Közel 10 éve egy bátor, cselekvésre kész civil szervezetnél dolgozom. Egy pszichoterápiás intézményben önkéntesként tettem szert első művészetterápiás élményeimre. Már akkor foglalkoztatott, hogy miként lehetne ötvözni művészetterápiát a fotográfiával. Miután elvégeztem a 3 éves, komplex-művészetterapeuta képzést, mára a művészetterápia egyik alkalmazási módjának is tekintem a fotográfiát.

Fotózásaim során a bennem zajló történésekre és az elkészült képhez fűződő viszonyomra is reflektálok, felhasználom az önismeretem bővítésére. Számomra a fotózás minőségi időtöltést jelent. Mindezeket az élményeket a csoportban is szeretném megélhetővé tenni.

Járdány Bence
fotográfus

Fotográfusként jelenleg a médiában dolgozom, cégek és civil szervezetek részére készítek fényképeket. Szakmámon belül riport-, portré-, reklám-  valamint stúdiófotózással foglalkozom. Részt veszek több szervezet vizuális kommunikációjának tervezésében. Emellett videógyártással is foglalkozom, online megjelenésű riportvideókat valamint reklám célú whiteboard videókat készítek.

Négygenerációs fényképész családom révén a képekkel való munka és gondolkodás már gyermekkorom óta a mindennapjaim része. Érdeklődésem és vizsgálódásom tárgyaként a képi jelentés, korunk digitális fejlődésének kihívásai, a fotóval való őszinte önismereti kifejezésmód foglalkoztat.

Advertisement